Classic mel glutenfri opskrifter

Blondies med rabarber

Blondies med rabarber

Smelt smørret i en stor gryde, tag gryden af varmen og tilsæt chokoladen. Glutenfri blondies med rabarber – tung, konfektagtig, sød, syrlig og helt perfekt
Smørbirkes, glutenfrie

Smørbirkes, glutenfrie

Jeg bagte en portion med orange Finax og en portion med Poensgen classic. Første forsøgDet er vigtigt at man ikke hælder mere mel i dejen end absolut nødvendigt, da man ikke kan undgå at bruge meget til udrulningen, så for at dejen ikke skal blive for tung, må der ikke komme mere i en at dejen lige akkurat er så fast at den ikke løber, men holder formen

Kanelstang, glutenfri

Kom æg, salt og sukker i blandingen, og tilsæt melet lidt ad gangen, og ælt dejen godt igennem. 1 dl mælk50 g gær1 æg125 g blødt smør4 spsk sukker½ tsk salt1 spsk Fiberhuskca 375 g glutenfrimel (Poensgen classic) el. 100 g flormelis1 spsk kakaoen smule kogende vandSmelt smørret og tilsæt mælken