Smelt smørret i en stor gryde, tag gryden af varmen og tilsæt chokoladen. Glutenfri blondies med rabarber – tung, konfektagtig, sød, syrlig og helt perfekt
Jeg bagte en portion med orange Finax og en portion med Poensgen classic. Første forsøgDet er vigtigt at man ikke hælder mere mel i dejen end absolut nødvendigt, da man ikke kan undgå at bruge meget til udrulningen, så for at dejen ikke skal blive for tung, må der ikke komme mere i en at dejen lige akkurat er så fast at den ikke løber, men holder formen
Herefter lægges en skefuld marcipanfyld og en skefuld af din favoritmarmelade i hver fordybning. Marmeladen vil boble lidt op under bagningen og løbe lidt ud, men det gør kun bollerne mere festlige synes jeg
Kom æg, salt og sukker i blandingen, og tilsæt melet lidt ad gangen, og ælt dejen godt igennem. 1 dl mælk50 g gær1 æg125 g blødt smør4 spsk sukker½ tsk salt1 spsk Fiberhuskca 375 g glutenfrimel (Poensgen classic) el. 100 g flormelis1 spsk kakaoen smule kogende vandSmelt smørret og tilsæt mælken