Dryp en halv spiseske citronolie på hver portion rygeost. Strandkveller kaldes også salturt. Den findes langs Fanø’s kyster og er at finde fra april til juli
Dryp med citronolie og pynt med friskhøvlet peberrod. Alle ønskes et super hop ind i 2011GODT NYTÅR6 personerNytårstorsk i sprød filodej med æble og koriander200 gr torskefilet1 bundt koriander1 spsk rosenpeber2 pigonæbler1 rød chili1 pakke filodej (4 ark)Rapskimolie til stegning1 rødbede (150-200gr)4 spsk citronolieFrisk peberrod til at pynte medSkær torskefileten i 8 stave, ca. 4 spsk citronolie
Smuldr gedeosten udover og dryp med citronolien, Krydr med salt og peber. 250 gr quinoa100 gr grønne bønner2 avokado200 gr gedeost 6 spsk citronolieSalt og peberKog quinoa efter anvisningen på pakken. 6 spsk citronolie
Men jeg fik alligevel stykket en rimelig menu sammen med en lækker gazpacho til forret, kyllingelår marineret i citronolie med bønnesalat, diverse grøntsager, dips og rice crackers samt “minifoccacia” (baseret på denne opskrift
Dryp igen med citronolie og krydr med salt og peber. Citronolie. 100 gr mandler2 spsk fint salt2,5 dl sorte belugalinser1 dåse artiskokhjerter i kvarte (240 gr i drænet vægt)2 røde grape1 hoved frissé salat1 raddicho6 skiver brød100 gr gedeost (soignon)Citronolie4 spsk koldpresset jomfru olivenolie2 spsk hvid balsamicoSalt og peberLæg mandler i blød med vand og salt i 10 minutter
1/2 dl citronolie eller ekstra jomfru olivenolie. Hæld vand i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt salt og rør først durummel og rør dernæst hvedemel i dejen
Vend dem med citronolie og flagesalt. En hurtig og lækker snack en mørk januar dag. Røget torskerogn250 gr røget torskerogn2 spsk cremefraiche 38%2 spsk purløgFlæk torskerognen og skrab rognen ud med en ske
Bland granatæblekernerne i salaten med citronolie og basilikum. Coleslaw200 gr æble200 gr selleri200 gr rødbede200 gr gulerødder1 granatæble1 bundt basilikum4 spsk citronolieSalt og peberRiv æbler og rodfrugterne på et råkostjern eller med en Bamix, SliceSy. 4 spsk citronolie
Den varme pasta anrettes på tallerkenen, stænkes med citronolie, hvorefter der rives frisk parmessan over pastaen, som slutteligt anrettes med et par ovnvarme kyllingelår