Bland forsigtigt citronsaften i. Hollandaise sovs. 3 æggeblommer 2 spsk estragoneddike (eller hvid vineddike) 200 ml smeltet smør salt og friskkværnet hvid peber saften af ½ citron evnt. 2 spsk estragoneddike (eller hvid vineddike) 200 ml smeltet smør salt og friskkværnet hvid peber saften af ½ citron evnt
Skræl det yderste af skallen af citronen og appelsinen. Dyrekølle med vild salat og Cumberland sovs. Rør sennep og ingefær ud i saften fra den pressede citron og appelsin
Tilsæt derefter kanel, nelliker, kylling, rosiner, citronskal og hønsebouillon. Den marokkanske kylling er til gengæld fyldt med smag fra kanel og nelliker, hvilket passer rigtig fint sammen med sødmen fra rosinerne og det sprøde og nødde-agtige fra pinjekernerne – som alt sammen ligger og hygger sig i en lækker, cremet “sovs”
sojabønner, kikærter,sennep, havregryn,hvidløg,persille,basilikum,vand og citron saft, blendes godt sammen i foodprocessor eller med stavblender, til du har en smooth dej
Tilbehøret er pasta og broccoli vendt i friskost - en nem måde at sovse maden lidt. Sunde og velsmagende kyllingefrikadeller med en frisk smag af citron