Med den hvide chokolade bliver panna cottaen meget sød og da jeg lavede den til min gode veninde Marie i onsdags så bestemte jeg mig for at prøve at lave en citronsirup til så det var både sødt og surt
Dette gør du ved at koge sukker og vand ind til en klar sirup, mens hviderne piskes. Senere vil vi gå en tur i vinterlandskabet, inden de sidste rester af fredagens citrontærte skal fortæres
Lime, citroner, appelsiner og ingefær skæres i tynde skiver. Al frugt kommes i en passende størrelse skål sammen med ahornsirup, sukker og det kogende vand
lidt citron saft. Serveres med is, marmelade, nutella, sirup mm. lidt citron saft. Nu er jeg jo ikke vegetar eller veganer, men af mangel på æg, så fandt jeg på en vegansk opskrift på pandekager
Når sukker siruppen er kølet helt af, blandes citron saften ned til sukkeret og det blandes, derefter hældes det på flaske, når man så skal drikke det tager man den ønskede mængde i et glas/kande og blandet med dansk vand, pynter med mynte og så bare maaaaasser af is
Bland sirup og sukker sammen i en skål, og pisk herefter smørret i. Bland alle de øvrige ingredienser, og hæld det ned i sirupblandingen til en sammen hængende dej, som sættes overdækket i køleskabet i mindst en time