Små gulerødder, bagt i ovnen og drysset med revet citronskal og hakket rosmarin. Det syrlige i citronskallen og den krydrede rosmarin spiller godt op til gulerøddernes sødme, som kommer endnu mere frem, når gulerødderne bliver bagt
(tjek det øverste billede) Du skal ikke skære det helt igennem, men bare lave en lille lomme hvor du kan lægge et par skiver citron og en masse rosmarin
½ øko citron. rosmarin. Drys med hvidløgspulver og citronskal. ½ øko citron. Læg kål i en gryde med skærefladen nedad, tilsæt ½ dl vand, 50 g smør, lidt salt og citronsaft. 0,5 bdt rosmarin
Denne marinade består af lime og rosmarin, hvilket jeg syntes spillede rigtig godt overens. Marinaden til kyllingen laves, ved at benytte kun bladede fra rosmarinen og smide stilken væk og blande disse med de øvrige ingredienser
flormelis, citronsaft og gul konditorfarve. Rosmarin er ikke det mest almindelige småkagekrydderi, men hvem siger også, at en småkage skal være almindelig