Denne kage smager af lakrids, hvid chokolade og citron. Tilsæt lakridspulver og citronskal. Når bundene er helt kolde og delt i tre laver du citronfromagen, der skal mellem lagene
Påskekagen i år indeholdte citronkage med hvidchokolade creme. Jeg havde valgt citronkage fordi vi skulle have den efter Påskefrokosten, så det skulle være noget der ikke var for sød eller tung
½ citron. Om det er en decideret påskekage, tja det ved jeg ikke, men jeg ved, at den smager fantasisk og alle burde lave den her til familiehyggen i påsken
Påskekage. Resultatet blev denne dessert – citronfromage med lakridspopcorn. Citronfromagen skal laves først da det tager lidt tid at få den til at stivne ordentligt
Tilsæt lakridspulver og citronskal. Godt nok er vi over påsken, men kagerne Trine bad mig om at lave, var Mettes påskekage, , så vil holde fast i titlen
Der er ikke noget som en dansk klassiker, og kan man ikke kalde den for en påskekage. Citronmåne . D Den her scorer helt klart koptarater når vi snakker om citronmåne også den man køber