For at give den lidt swing brugte jeg citronsaft og -skal samt lakridspulver. fromage fraisSaft og skal af en halv økologisk citronEn god håndfuld blåbær (svarende til en lille bakke)1 tsk. 2 dl fromage frais
Lækker syrlig og luftig citronfromage som mormor ville have lavet den. Let syrlighed som smager fantastisk sammen med den iskolde flødeskum der er på toppen og så lidt revet citronskal
Pres den eventuelle halve citron og bland saften med appelsinsaften. Et ekstra lille trickNår jeg serverer appelsinfromage plejer jeg at giver den et løft
Smag godt til så du får den rigtige smag frem i din dressing, denne laves med Thousand Island, fromage frais og citronsaft (måske noget sur/sød chilisauce for at få lidt synergi til den asiatiske ret)
kog ½ dl fløde og citron op og tilsæt husblas til det smelter. Fromage. og sæt den på en stor tallerken, tryk nøddemassen ud til kanten af bageringen, sættes på køl imens du laver oste fromagen
Syltede citronskaller, sorbet af citronsaft, sifon på vanilje og fromage frais, karamel lavet på kondenseret mælk, sne af citrus og lime samt isomalt-tuilles med limeskal