For at give den lidt swing brugte jeg citronsaft og -skal samt lakridspulver. fromage fraisSaft og skal af en halv økologisk citronEn god håndfuld blåbær (svarende til en lille bakke)1 tsk. 2 dl fromage frais
Smag godt til så du får den rigtige smag frem i din dressing, denne laves med Thousand Island, fromage frais og citronsaft (måske noget sur/sød chilisauce for at få lidt synergi til den asiatiske ret)
Syltede citronskaller, sorbet af citronsaft, sifon på vanilje og fromage frais, karamel lavet på kondenseret mælk, sne af citrus og lime samt isomalt-tuilles med limeskal
tomater, gratin af kartofler og zucchini med parmesan og citron, Marios risotto med citron og timian, parpadelle med Karl Johan-svampe, bøgehatte, kantareller, champignon og de fra september hjemmetørrede pocchini’er, parmaskinke omviklet ægte bøffelmozzarella og parmaskinke på en lækker polenta, som var dejlig sprød udenpå, men stadig fugtig og blød indeni
saften af ½ citron. ½ citron. 1,5 dl fromage frais. 8) Imens steges pølserne og fromage frais røres med salt, peber og citronsaft. 1,5 dl fromage frais