Man kan nemt lave dem til en lille hygge aften med nogle venner, eller som en forret. 2 personer ca. 1 bruschetta ellers kan du også anvende ciabattabrød. Kom 1 skive mozzarellaost på hver af brødene, kom en skive eller 2 tomater på nogle af dem og sæt dem i en forvarm ovn på 200 grader til osten smelter og begynder at tage lidt farve. 2 personer
ciabattabrød – det behøver ikke være frisk, faktisk tværtimod det må gerne være lidt tørt. Bruschetta er et herligt tilbehør eller en forret – antipasto som det hedder på italiensk, og det er da også fra Italien retten stammer
ciabattabrød. Spis dem til forret eller frokost, som en snack eller som en del af en række små retter. Tilsæt champignon og krydr med koriander, spidskommen, paprika, salt og peber
Cheeseburgeren og kartoffelsalaten er også anbefalelsesværdige, men cheeseburgeren kunne dog godt komme i en lidt blødere bolle i stedet for det sprøde ciabattabrød
Det brød jeg bruger til formålet er ciabattaboller (købt hos Langenæsbageren i Aarhus) som er krydret med chili, men hvis du ikke kan få fat i noget der ligner, bruger du bare et andet type ciabattabrød, og tilføjer evt
Ciabattabrød eller et groft grydebrød vil være perfekt til minestrone. citronsaftParmesanSaltSådan tilberedte jeg suppenFørst ordnede jeg alle grøntsagerne
Ciabattabrød. Ciabatta er nok et af mine ynglingsbrød, ikke kun fordi det smager godt som det er, men også forde det kan varioeres alt efter hvad du skal bruge det til