ciabattabrød – det behøver ikke være frisk, faktisk tværtimod det må gerne være lidt tørt. Bruschetta er et herligt tilbehør eller en forret – antipasto som det hedder på italiensk, og det er da også fra Italien retten stammer
ciabattabrød. Dejlige sprøde brød med svampe i fløde - gratineret i ovnen. Spis dem til forret eller frokost, som en snack eller som en del af en række små retter
Cheeseburgeren og kartoffelsalaten er også anbefalelsesværdige, men cheeseburgeren kunne dog godt komme i en lidt blødere bolle i stedet for det sprøde ciabattabrød
Det brød jeg bruger til formålet er ciabattaboller (købt hos Langenæsbageren i Aarhus) som er krydret med chili, men hvis du ikke kan få fat i noget der ligner, bruger du bare et andet type ciabattabrød, og tilføjer evt
Servér med pasta og ciabattabrød. Pasta og ciabattabrød. Bland olivenolie, knust hvidløg, citronsaft og finthakkede krydderurter, og hæld marinaden over laksefileterne
Servér med lune ciabattabrød. Ciabattabrød. Vend de skrællede jordskokker eller pastinakker skåret i passende skiver med olie, salt, peber, hvidløg og chili
ciabattabrød der ristes og gnides med et fed hvidløg. Bruchetterne her blev til i mit køkken kort efter at jeg læste en mad anmeldelse af La esquina (café/spisested i København), som jeg endnu ikke selv har besøgt
Ciabattabrød til aftensmaden i dag og i morgen. Opløs gæret i det lunkne vand. Jeg har fået bagt 32 boller, 50 cookies, en stak rugbrødschips, 2 ciabattabrød