Ciabattabrød med fyld opskrifter

Langtidsstegt and a la confit de canard

Langtidsstegt and a la confit de canard

Ma Poules version af and sandwichen består ganske enkelt af et ciabattabrød smut med en eddikesyrlig sennep, lidt rucola og vigtigst af alt en masse confiteret andelår
BRUCHETTA MED GRILLET PEBERFRUGT OG TO SLAGS TOMAT

BRUCHETTA MED GRILLET PEBERFRUGT OG TO SLAGS TOMAT

Skær brødende i passende størrelser og fyldmed tomatblandingen. Kom hjem fra to skønne ferieuger i dag til et køleskab der skreg noget i retning af "Hjælp-der-er-ingen-der-har-fyldt-mig-op-i-ugevis-så-aner-ikke-hvad-vi-skal-lave-til-aftensmad"
Æblekoteletter i karry

Æblekoteletter i karry

Ciabattabrød. Æblekoteletter i karry – Når jeg kommer sent hjem fra arbejde, kan jeg godt lide at det er let at lave aftensmad, samtidig med den smager virkelig godt og når retten tilberede i ovnen, kommer der en skøn duft i hele hjemmet

Koteletter med italiensk fyld

Servér lunt ciabattabrød til de varme koteletter med italiensk fyld. Uhmmm, koteletter med italiensk fyld er smager godt

Bruchetta

Bland det sammen i en skål sammen med den resterende olie og lidt salt og peber. 1,5 cm tykke ciabattaskiver på den ene side med Jomfruolivenolien. Bag Brødene midt i ovnen i 1 minut med oliesiden nedad, kom derefter fyld på hvert brød. Bruschetta 4 skive(r) Ciabattabrød