Lækker chokolademoussemed kun tre ingredienser – chokolade, æg og fløde. Til servering kan du pynte lidt med frysetørrede bær, chokoladespåner, ekstra flødeskum eller hvad du har lyst til
Kan pyntes med bær, mørk chokolade eller andet. Så pisker man fløden til flødeskum i en skål for sig, og æggehviderne skal piskes stive, i en anden skål
Jeg havde siddet, og overvejet hvad vi skulle lave, og så kom overboen sørme ned med en plade chokolade, som undskyldning for, at vi har fået ting i hovedet indenfor de sidste par dage (en dag dryppede der vand ned fra loftet på badeværelset, og i går var jeg ude og samle blomster op, som lige var fløjet en lille tur fra deres altan og ned i vores have)
Pisk æggene meget luftige med sukkeret i en skål. piskeflødePynt. melChokolademousse. Stik bundene ud når bunden er afkølet, og placer dem i musseringe med plastchartek
Vend så blandingen forsigtigt sammen med den piskede fløde. Ikke at én eneste af os var sultne efter den proteinrige omgang, meeeen en chokolademousse har nu aldrig skadet …
Du får det bedste resultat, hvis du med det samme samler kagen og kommer hindbærmoussen i kagen, så vil bundende nemlig suge noget af syrerne fra bærrene og være bedre