Chokolademousse med æggehvider opskrifter

Chokolademousse – ernæringsforbedret

Pisk æggehviderne stive og bland det med perfekt sød. Du kan spise chokolademoussen som den er eller servere den med friske bær og fedtfattig vaniljeis
Hvid Chokolademousse, mhm

Hvid Chokolademousse, mhm

Kan pyntes med bær, mørk chokolade eller andet. æggehvider. Her den anden dag fik jeg så lyst til at lave chokolademousse, hvem kan ikke spise det
Chokolademousse med brændt marengs

Chokolademousse med brændt marengs

Lige inden servering piskes æggehviderne sammen i en glas- eller metalskål. Ikke at én eneste af os var sultne efter den proteinrige omgang, meeeen en chokolademousse har nu aldrig skadet …
Chokolademousse

Chokolademousse

Pyntes med flødeskum lige inden servering. Pisk æggehviderne imens du langsomt tilsætter sukkeret. Denne passer også med en hel plade chokolade, hvilket erpraktisk
Dobbelt Chokolademousse

Dobbelt Chokolademousse

Pisk dine hvider med sukkeret til en stiv og luftig marengs og vend så med rolige bevægelser marengsen over i chokoladeblandingen
Nem økologisk chokolademousse :)

Nem økologisk chokolademousse :)

Herefter kan du pynte din chokolademoussemed lidt flødeskum, frugt, bær eller hvad du føler passer er bedst
Bagte rabarber med hvid chokolademousse

Bagte rabarber med hvid chokolademousse

Pisk æggehviderne sammen med flormelis, til massen bliver hel stiv. Anret de bagte rabarber på en tallerken sammen medchokolademoussen - og pynt med hakkede pistacienødder
Hvid og mørk chokolademousse

Hvid og mørk chokolademousse

Kom ¹⁄₃ af de piskede æggehvider i chokolademassen og vend det rundt med en dejskraber. Pisk æggeblommerne helt lysegule med sukkeret (kan godt tage lidt tid), og rør derefter den smeltede chokolade i
Chokoladekage med chokolademousse

Chokoladekage med chokolademousse

Pisk æggehviderne stive i en anden skål sammen med det almindelige sukker. Husk at bruge en stor skål, da æggehviderne vokser meget under piskningen

Nødde-/karamelbund m. kirsebær- & chokolademousse

Pisk æggehviderne helt stive sammen med sukkeret. Tag bunden ud af ovnen, og start med at sprøjte en yderkant ovenpå den, så karamellen ikke kan løbe ud og røre ven kanten af springformen - så vil den nemlig brænde på

Brownie med chokolademousse

Pisk æggehviderne stive i én skål, og pisk flødeskummen stiv i en anden skål. Chokolademousse. Placer kagen deri igen og kom kageplast rundt i kanten (kan udelades, men kanten bliver flottest med kageplast)
Gateau Marcel

Gateau Marcel

En chokolademousse hvor man bage noget af den, og resten kommer så ovenpå. En dejlig, tung chokoladekage – Den franske Gateau Marcel – med kun fem ingredienser