Det blev i stedet denne supernemme chokoladekage, og så piftede jeg den lidt op med mokka-mint glasur og frysetørrede hindbær – bare så den så ud af lidt
Herefter hælder du det kogendevand over chokoladen. Derefter sæt farten ned og hæld olien i skålen. )Derfor er dette den nok mest seriøse chokoladekage, jeg nogensinde har lavet
Til at starte med, skal kakao, vandog farin piskes sammen ogkoges op. Vand, sukker og smør koges sammen i en kasserolle, hvorefter det hældes henover chokolade brækket i små stykker
Se evt også denne opskrift på svampet chokoladekage. varmt vandLidt frugtfarveForskelligt sukkerpynt – kan købes hos nogle konditorer eller på nettet – krymmel, sølvkugler og lignendeFremgangsmåde til frostingRør smørret blødt med flormelis
I min seneste opskrift "Sund blødende chokoladekage", fortæller jeg om, hvorfor jeg anser Chokolade som en superfood/"Must" i en sund kost, frem for slik
Du kan komme kakaopulver (evt smeltet chokolade) i, for at få en chokoladekage. Foruden de “tørre” ingredienser i blandingen, skal den blot røres sammen med æg, olie, vandog mælk
Chokoladekagemed hvid clasur. i mini hakker), afslut med oregano og lidt ost. Dejen smøres med et jævnt lag tomatpure, drysses med skinke (hakkes meget fint evt
Og hvis du til gengæld hverken er fedtforskrækket eller allergisk/intollerant overfor smør, så kan du erstatte kokosolienmed en god spiseskefuld smør eller to, så bliver smagen absolut ikke ringere
Det var lavet med lidt kogendevand, flormelis og så rød og blå farve blandet sammen. Chokoladekage bliver bare bedre med kærnemælk – og jeg kan godt fortælle en hemmelighed, denne chokoladekage er ikke særlig sund eller fedtfattig – den er en bombe af kulhydrater, men man må godt smovse lidt en gang imellem
mælk {kan erstattes af vand}. Pisk olieog mælk sammen. Kagen her lægger op til en ekstra smagsoplevelse i forhold til den traditionelle chokoladekage, og det er uden at det bliver ekstra svært