Jeg brugte vores yndlings chokoladekage opskrift til bunden, smurte toppen med neutral flødeost tilsat lidt vanilje og pyntede med jordbær, blåbær og chokolade
Det blev i stedet denne supernemme chokoladekage, og så piftede jeg den lidt op med mokka-mint glasur og frysetørrede hindbær – bare så den så ud af lidt
Kagen er ikke hvinende sød (som jeg hader) men har en rigtig god balance af de forskellige smage. Den kan også laves som muffins, men her er bradepande-versionen
Resten af chokoladekagen kan sagtens fryses ned, så der er til romkugler en anden gang, eller bare til at spise, som den er - dog gerne med lidt glasur på
Tænk mørk, svampet chokoladekagemed jordbær og flødeostglasur - prøv den, prøv den, prøv den. Det er nemlig muligt at parre chokolade, rødbede og kage i en smuk treenighed, som selv manden min var overraskende vild med
Den her kage lavede jeg forleden dag, da jeg havde gæster - den smagte rigtig dejligt , men den var også meget tung og bastant, så det er ikke en kage man skal have for meget af
Glasuren laves af piskefløde der koges op, og chokolademed nødder smeltes deri. Bland hvedemel, bagepulver og salt og rør det i æggeblandingen skiftevis med kakaomælken
Så er det altså okay at synde lidt med en lækker kage, selvom man kører en sund livsstil. Blend mandler og kokosmel rigtig grundigt igennem, så det får en melet konsistens