Svampet chokoladekagemed rigtig chokolade. Lider du af en eller anden form for allergi, så ved du sikkert allerede, hvilke produkter du kan erstatte det produkt med, som du er allergisk overfor
Det blev i stedet denne supernemme chokoladekage, og så piftede jeg den lidt op med mokka-mint glasur og frysetørrede hindbær – bare så den så ud af lidt
Den er god når børnene skal have kage med i skole for der er masser af den, den er lækker saftig og luftig, og kun fantasien bestemmer hvordan din kage skal se ud, nu er det jo påske - så halvdelen af denne kage skal med hjem til en veninde og hendes børn, den skal pyntes med glasur og små påskeæg
Rør herefter æggene sammen med sirup og olie. For at mindske kulhydratindholdet i kagen, og dermed gøre den mere blodsukkervenlig, kan havremelet skiftes ud med mandelmel og der kan bruges sukkererstatning som f
D Den bedste chokoladekage jeg har fået, siden jeg holdt op med at spise gluten. Jeg holdt op med at spise gluten og i løbet af en uge begyndte jeg allerede at få det meget bedre, ja faktisk allerede i løbet af de første par dage
Denne klassiske chokoladekage er lækker og svampet, og med lækre store chokoladestykker i dejen – en af de kager som passer til enhver lejlighed, og som er nem og hurtig lige at bikse sammen
Derefter sæt farten ned og hæld olien i skålen. Chokoladekagen går særlig godt med kaffe til. )Derfor er dette den nok mest seriøse chokoladekage, jeg nogensinde har lavet
Beklæd bunden af springformen med bagepapir. ½ dl smagsneutral olie - gerne rapsolie. Bland brevets indhold med mælk og tilsæt grøn konditorfarve og pebermynteekstrakt