Den er god når børnene skal have kage med i skole for der er masser af den, den er lækker saftig og luftig, og kun fantasien bestemmer hvordan din kage skal se ud, nu er det jo påske - så halvdelen af denne kage skal med hjem til en veninde og hendes børn, den skal pyntes med glasur og små påskeæg
Det synes jeg ikke, og derfor har jeg lavet en chokoladekagemed masser af banan i. Bananerne er desuden med til at gøre kagen svampet, og kokosglasuren giver lige det hele et tvist
natron. med sukrin melis og revet appelsinskal Jeg er selv helt vildt med denne chokoladekage. Det var første gang jeg skulle prøve, at bage med bønner og det var helt sikkert ikke sidste gang
Den er efter min mening, præcis som en chokoladekage skal være, og selv dejen kan spises med stor fornøjelse, som det ses på nederste billede Jeg lavede kagen uden chokoladestykker, og jeg syntes ikke, at den manglede noget, for kagen er i sig selv meget chokoladeagtig, men jeg kan forestille mig, at chokoladestykker også vil gøre sig rigtig godt i kagen
Bland hvedemel, kakao, sukker, vaniljesukker, bagepulverognatron i en stor skål. Tilsæt smørret i små bidder under piskning, og fortæt med at piske yderligere et par minutter til du har en blød, cremet marengssmørcreme
Kagen smagte FANTASTISK med den glasur som jeg skulle piske sammen og smøre på når kagen var kold. Da bagetiden ifølge min bagebog var færdig så drillede ovnen og kagen en lille smule
Oetker Natron. Oetker Bagepulver. Læs historien og få flere tips til chokoladekager. Bland de våde ingredienser sammen med de tørre og rør til dejen er samlet
Bland mel, kakao, natron, bagepulverog salt sammen i en skål, og sæt den til siden. natron½ tsk. )Derfor er dette den nok mest seriøse chokoladekage, jeg nogensinde har lavet
Spises gerne med det samme, men kan også opbevares i køleskab til de skal bruges. Fordeles med isske eller kagesprøjte for at sikre ensartet størrelse på kagerne (se foto nedenfor)
natron. kogende mælk. bagepulver. Det hele blandes sammen og den kogende mælk røres i tilsidst. Det hele blandes godt sammen og hældes i bradepanden, kagen bages midt i ovnen ved 170 gr. 2 tsk natron. 2 tsk bagepulver. 1 dl kogende mælk
Endeligt lavede jeg til chokoladekagerne en jordbærfrosting, som denne gang med smøret, flødeosten, cremefraichen og flødeskummet blev super lækker, frisk og fruity