Kom hindbær, flormelis, vanilje og stangen i en gryde, og giv det et lille opkog, pres derefter hindbærmassen gennem en si, så man får en pure uden hindbærkerner ( jeg fik lidt kerner med og det smagte alligevel lækkert)
Opvarm fløden til lige under kogepunktet. frosne hindbær koges, blendes og afkøles helt). Inden servering pisker du fløden til fast skum og vender knuste Oreo's i
Selve browniedejen har jeg fået inspiration til fra Maya luksus brownie, og så har jeg i lang tid gået med tankerne om at prøve at lave en slags kokos swirl på toppen af en chokoladekage – med tanken om at det kunne sammenlignes lidt med bounty
Jeg valgte at lave en kage, som minder om den chokoladekage, jeg har fået på Den Gule Cottage. Lad det koge ved middelvarme til vandet er fordampet og karamellen tager farve (mørk gylden)
revet chokolade eller andet, f. 3 æg200 g sukker50 g smør + evt lidt smør til formen100 g mørkchokolade1 dl piskefløde5 spsk kakao225 g hvedemel2 tsk bagepulverJordbærmousse/is. 500 g jordbær (friske eller frosne)200 g syltesukker1 vanillestang5 dl piskeflødePynt. Tænd ovnen på 175 grader (varmluft)Pisk æg og sukker lyst og cremet med en elpiskerSmelt smør og mørkchokolade over vandbadRør den smeltede chokolade-blanding i æggemassen sammen med flødenSigt kakao, mel og bagepulver i og rør dejen sammen, til den er jævn, med en skeSmør springformen eller dæk den med bagepapirFordel dejen i et jævnt lag i formenBag kagen i den forvarmede ovn i 15-20 min. Flæk vanillestangen, skrab kornene ud og bland dem med ned i gryden - også de tomme vanillestængerBring gryden i kog og lad jordbærsaften småkoge i 10-15 min. Pisk fløden til let skum og vend det sammen med den afkølede jordbærsaftFlæk/skær den afkølede chokoladekage i to lige tykke kagebunde med en lang, skarp knivLæg den ene kagebund tilbage i springformen, fordel halvdelen af jordbærmoussen i formen, læg den anden kagebund ovenpå og fordel resten af jordbærmoussen på toppen af kagenDæk kagen med film og sæt den i fryseren i mindst 4 timerTag kage ud af fryseren ½ time før serveringPynt kagen og server. 1 dl piskefløde. 5 dl piskefløde
-) Chokoladekager. Kom det hele(også vaniljestangen) i en gryde og kog det i ca. Når husblassen har lagt i blød smeltes den i en kasserolle, og kommer det over i flødeblandingen og rører det godt ud