Jeg brugte vores yndlingschokoladekageopskrifttil bunden, smurte toppen med neutral flødeost tilsatlidtvanilje og pyntede med jordbær, blåbær og chokolade
Det blev i stedet denne supernemme chokoladekage, og så piftede jeg den lidt op medmokka-mint glasur og frysetørrede hindbær – bare så den så ud af lidt
Kommes i en lillebradepande og bages ca. Hun kom det hele i blenderen på en gang, sammen med ekstra mørk chokolade og kogende vand og så indi ovnen - og det blev en super god meget tung, fugtig og intens smagende kage, der smager særligt godt sammen med flødeskum eller vanilleis
Dejen kommes i en bradepande, og der drysses med hakkede nødder. Vand og mælk tilsættes. vand. I stedet fandt jeg nogle bananer, og dermed opstod opskriften på denne chokoladekagemedmindre sukker
Beklæd en bradepandemedbagepapir (mål. Tilsæt det kogende vand og rør dejen godt sammen igen. The post Chokoladekagemed smørcreme af Callebaut® Gold appeared first on Annemette Voss
Jeg bager den i enten en bradepande på ca. Tilsæt herefter æg, margarine og vand, og rør det hele godt sammen med enten en røremaskine eller en elpisker
Chokoladekage – Ja den er jo ikkespecieltitaliensk – Tii gengæld er den her chokoladekage både super svampet og en af Danmarks mest populære chokoladekager
Vi har fx lavet myntesirup, iceteamed mynte og glasur medmyntesiruptil en lækker chokoladekage. bruge letmælk) De resterende ingrediensersigtes sammen med mel og det hele røres til en ensartet masse som hældes i en smurt bradepande
Den kan røres medappelsinsafti stedet for vand for at give en lækker orange smag). Lidtsøgning på google efter "lækker chokoladekage", "den bedste chokoladekage" og "svampet chokoladekage" gav så mange resultater og muligheder, alle med løftet om den bedste kage, at jeg valgte at tage lidt fra det hele og lave min egen version