God bagelyst. Efter mit indlæg i lørdags bad Jeanette om opskriften på chokoladekagen. Og den vil jeg da meget gerne dele, for har lavet kagen et par gange efterhånden og synes den er rigtig lækker
Godt nok var adressen skrevet rigtigt da jeg måtte hente pakken på posthuset, efter "forsøgt levering" en dag jeg havde været hjemme hele dagen og modtaget en anden pakke fra Post Danmark
Det blev sådan en chokoladekage som også er helt perfekt serveret med lidt vaniljeis eller flødeskum, da den både er kompakt og svampet på samme tid og fyldt med god mørk chokolade
Hun kom det hele i blenderen på en gang, sammen med ekstra mørk chokolade og kogende vand og så ind i ovnen - og det blev en super god meget tung, fugtig og intens smagende kage, der smager særligt godt sammen med flødeskum eller vanilleis
Den smager virkelig godt, kagen bliver ikke tør (heller ikke efter et par dage på køl) og smørcremen smager så vanvittigt lækkert af let saltet karamel
Tilsæt derefter æggeblommerne lidt efter lidt mens der stadigvæk røres i dejen. Min chokoladekage med påskehare var tæt på at danne grundlag for en produktion af romkugler
Hæld dem herefter over i en si, og mos dem godt gennem sien ned i gryden igen. Chokoladekage med ribsmousse blev resultatet og det blev altså taget virkelig godt imod af pigerne