Bogen om mælkefri chokolade - uden spor af mælk eller gluten. Kakao 13. Kakao-kokos-overtræk 58. Chokoladekugler med lakrids 64. Lakridskugler med chokolade 64. Chokoladeis 80. Kakao’mælk’ på to måder 88. Glasur uden flormelis og smør 92. Banankage med chokolade 104. Brownie med chokolade og… 106. Kakao-kanelbrød 110
hvide chokolade stykker eller chokoladeismedkakao. Ofte når jeg har spist for meget chokolade, får jeg lidt medlidenhedmed Katrine, for hun får det altså ret dårligt med det
Nu har du vanilleisen - chokoladeisen laves nu. Start med at flække vanillestangen og kom kornene i en miniblender sammen med skyr, hav kakaopulveret klar
3) Læg æblestykkerne i en gryde sammen med begge slags sukker, kakao, chokolade og juice og varm det hele op til kogepunktet og sluk for varmen. 6) Kom terningerne i en kold foodprocessor sammen med æggehviderne og blend det til det er næste blendet helt ud. 7) Serveres med lidt frisk æble og mandler
kakao, hvis der skal laves chokoladeis. Start først med at blende de tørre cashewnødder. Blend derefter vandet, sirup, vaniljepulver og lecithin granulatet med