Steg skæresiden i olie under låg i en gryde ved svag varme. Til 4 personer________ForretTorskeryg med selleripuré, karamelliserede løg og peberrodsskumMikkeller - It's Alive hvidvinsfadlagret HovedretSpontankaninMikkeller - SpontanaleDessertChokoladefondant med hasselnøddeisMikkeller - Koppi Coffee IPA_______ Torskeryg med selleripuré, karamelliserede løg og peberrodsskum2 torskefileter (af torskeryg)1 rodselleri50 g smør2-3 salatløg2 dl mælkPeberrodDildSalt, peberSalatløgene snittes igennem på tværs. Chokoladefondant med hasselnøddeis 100 g mørk chokolade100 g smør100 g sukker100 g æggehvide50 g melForvarm ovnen til 160 grader
æggehvider- en smule smagsneutral olie eller sprayfedtDesuden skal du bruge. Jeg har længe savlet over denne chokoladefondant og mente nu, at det var på tide selv at udforske dem