på chokoladen. Lækre grønne usaltede pistacie-nødder fra ExoticMix klik her. råmarcipan Odense Marcipan. Jeg bruger også konfekt til nytår i stedet for kransekage - det er jo altid muligt at pynte dem lidt mere nytårsagtigt - God fornøjelse
jeg er blevet forelsket i sodavandsis de sidste år, men skal jeg købe en flødeis foretrækker jeg en marcipan/chokolade – der er nemlig ofte (i de billige) en grøn pistaciemasse jeg kan sidde og fiske efter
Det sidste jeg lavede var små orange mandel kugler af Odense Marcipans nye udgave med appelsin smag og så en manden som er overtrukket i mørkt chokolade
på chokoladen. Lækre grønne usaltede pistacie-nødder fra ExoticMix klik her. råmarcipan Odense Marcipan. Klar til at nyde et stykke dejligt konfekt til kaffen eller gløggen
Dyb bunden i lidt smeltet chokolade ^^. Hvis du har lyst kan du variere og pynte konfekten med en nød på hver eller et coctailbær eller lidt pistacie eller nougat