F. æ. r. d. i. g. e. c. h. o. k. l. a. m. u. f. n. s. b. t. p. S. å. j. v. ). J. y. ø. N. D. M. ,. C. 2. 0. (. 1. 5. 4. 3. /. R. T. é. K. B. -. V. . n g
Faktisk så lækre, at jeg ikke gav dem nogen topping. Vi nød bare den lækre dybe chokoladesmag…. Faktisk vil jeg kalde opskriften for en rigtig sommerhus opskrift, for den kræver kun 2 skåle, en ske, ( en sigte – men den kan undværes) 12 muffinsforme og en ovn – ingen pisker – køkkenmaskine eller lignende. Nemme chokolademuffins, 12 store. 150 gram grofthakket chokolade (fx 50 gram hvid chokolade, 50 gram mørk og 50 gram lys chokolade). Kom dejen i 12 store muffinsforme – og bag dem ved 200 grader almindelig ovn i 20 minutter – tjek med en kødnål om de er færdige
Oven på toppingen er der Daim skåret i små stykker. Udhuler dine muffins når de er helt kolde. Topping er 125 gram kærgården, 250 gram flormelis samt kakao
Som variation kan du også lave disse lækre chokolademuffins uden toppingen, evt toppe dem med en lækker dadel/kakao/kokos glasur, eller komme lidt mere chokolade i dine muffins
Det er lækkert med lidt sprød topping. 250 gram hvid chokolade. 1) Chokolade og smør smeltes ved lav varme over vandbad. 3) Chokolademassen vendes ned i æggemassen. 250 gram hvid chokolade
Samtidig får du to topping-muligheder - en sundere udgave af den traditionelle Flødetopping og en mere julet - og lækker mandel-orange chokolade crunch
Jeg serverede dem med flødeskum/ vispad grädde og hakket mørk chokolade. Topping. Gode cheese-cake muffins som egentlig er lavet helt uden ost, men smager som froozen cheese-cake
Det er lækkert med lidt sprød topping. 250 gram hvid chokolade. 1) Chokolade og smør smeltes ved lav varme over vandbad. 3) Chokolademassen vendes ned i æggemassen. 250 gram hvid chokolade
Bland mel, havregryn, vaniljepulver, bagepulver, kanel, æg, mejeriprodukt, hakkede mandler og chokolade sammen med bananerne (Hak lidt ekstra mandler og chokolade til topping)
Og det skete sidste gang, da Ditte lavede chokolademuffins med flødebolletopping. Og så ser de altså søde ud, når de har fået chokolade på (og kokos, så de endnu mere lignede flødeboller)