Små lækre muffinshapsermedchokolade, banan og kokos. De er også gode at have med på madpakken som en lille dessert, men at det stadig er sundt og lækkert
Chokolademuffins har kun én ulempe … eller to måske – de er vanedannende og de forsvinder som dug for solen, så lav endeligdobbeltportion eller tredobbelt, ellers er der medgarantiikke nok
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. H. n. d. b. æ. r. ,. h. v. c. o. k. l. a. e. g. m. p. s. å. f. t. y. D. u. ø. 1. 2. (. ). 4. 0. j. 5. 7. S. P. T. F. B. V. e l
Smelt smør og chokolade over svag varmei en gryde. Pisk smeltet chokolade og smør i dejen. Det er tilladt at spise kage ieftermiddag sådan som det regner i dag
Spred dejen ud på et meldækket bord, lav en lillehulningimidtten og slå de sidste to æg ud i hullet og dæk dem med den hakkede chokolade, pak dejen sammen om ægget og chokoladen, så det bliver en lille pakke
Jeg fandt opskriften den nemmeste kage, og de blev lavet som muffinsi stedet for i en springform. Når smør og chokolade er smeltet røres det sammen medmarcipanenforsigtigti æggemassen
De her muffins slår benene væk, gør knæene bløde, og kalder på en varm kop te ihyggebelysning. Æble og kanel er en solidt makkerpar her i efterårskulden, og de har nu fået sødt besøg af den hvidechokolade, der bidragermed en karamelliseret sødme
Skru evt ned for varmen undervejs, hvis de bliver for mørke på toppen. Du kan sagtens udskiftechokolademed tørrede frugter, undlade karamellen og bruge andre nødder – men lov miglige at prøve denne version først ik
"Muffins & Kager". Imens jeg {næsten endnu} slikker karamellen af minefingre, sender jeg denne opskrift ud til alle jer med smag for chokolade og karamel, og ikke er bange for at få fedtet fingre