Chokolade mazarinkage opskrifter

Mazarinkage med mørk chokolade

Mazarinkage med mørk chokolade

Jeg valgte en mazarinkage med grofthakket mørk chokolade. Der var dog nogen på matriklen som synes at der var lige en kende for meget hakket mørk chokolade i, hvilket jeg husker til næste gang jeg bruger hjemmelavet chokolade
(Semisund) Mazarinkage med Rabarber, Hvid Chokolade og Crumble

(Semisund) Mazarinkage med Rabarber, Hvid Chokolade og Crumble

), der er en mazarinkage med rabarber, hvid chokolade og sprød crumble. hvid chokolade. Mazarinkagen er sød, blød og let kompakt som en mazarinkage skal være, rabarberne syrligt søde og crumblen den helt perfekte crunchy afslutning med store chunks af hvid chokolade
Mazarinkage med chokolade ganache

Mazarinkage med chokolade ganache

Smagen af marcipan, konsistensen, den dybe karamelsmag fra kokossukkeret, OG lad mig slet ikke komme i gang med chokolade ganachen – åhh hvilken ganache…
Solbær mazarinkage med lakrids og chokolade

Solbær mazarinkage med lakrids og chokolade

Jeg havde sådan lyst til at lave en kage med danske sommerbær, og så havde jeg et glas Easter lakridser stående fra Bülow, og derfra kom ideen til syrlige, solmodne solbær i en mazarinkage med lakrids-chokoladekugler og faktisk også et lille twist af mint fra lakridserne
Protein mazarinkage

Protein mazarinkage

1 scoop chokolade proteinpulver. Konsistensen i denne kage er ligesom alle andre proteinkager – ikke helt så let og luftig som almindelig kage med mel og sukker
Protein mazarinkage

Protein mazarinkage

En kage uden mel og sukker, dog lækker og med den vanedannede lækre chokoladeglasur som de fleste elsker – velbekomme
Mazarinkage uden mel og smør

Mazarinkage uden mel og smør

Smelt chokoladen og fordel den over kagen. Det lyder for godt til at være sandt, at lave en lækker, svampet og saftig mazarinkage – uden hverken mel eller smør
Mazarinkage med chokoladeganache

Mazarinkage med chokoladeganache

Opskrift på en fantastisk og lækker mazarinkage med mørk chokoladeganache. INGREDIENSER TIL CHOKOLADEGANACHEN

Mazarinkage med nøddetopping

Tag kanten af formen og lad kagen stå på bagepapiret mens den pyntes med chokoladen. Chokoladen smeltes i mikro-ovn eller over vandbad og fordeles rundt langs kanten
Hindbærmazarin med hvid chokolade

Hindbærmazarin med hvid chokolade

Det er en lækker mazarinkage, der er (smør)-sprød i kanten, nærmest fudgy-lignende konsistens i midten med en sød marcipansmag og fyldt med syrlige hindbær og store stykker af hvid chokolade
Blåbærmazarin med mørk chokolade

Blåbærmazarin med mørk chokolade

Hvis du er kendt med mazarinkagen, så ved du også, at marcipanen gør kagen svampet, saftig og sød, og derfor er de friske blåbær en super fin, lidt syrlig kontrast
Glutenfri giftkage (grøn kage)

Glutenfri giftkage (grøn kage)

kagen og smør chokoladen ud, når den er smeltet. Kagen smager lidt hen ad mazarinkage. 4 store stykker chokolade. Læg 4 store stykker chokolade
Sol, pinse og endnu en kage.

Sol, pinse og endnu en kage.

Kagen kan på mange måder minde om en mazarinkage med chokolade, den er dejlig blød og har en skøn konsistens fra marcipanen