Jeg valgte en mazarinkage med grofthakket mørk chokolade. Der var dog nogen på matriklen som synes at der var lige en kende for meget hakket mørk chokolade i, hvilket jeg husker til næste gang jeg bruger hjemmelavet chokolade
), der er en mazarinkage med rabarber, hvid chokolade og sprød crumble. hvid chokolade. Mazarinkagen er sød, blød og let kompakt som en mazarinkage skal være, rabarberne syrligt søde og crumblen den helt perfekte crunchy afslutning med store chunks af hvid chokolade
Smagen af marcipan, konsistensen, den dybe karamelsmag fra kokossukkeret, OG lad mig slet ikke komme i gang med chokolade ganachen – åhh hvilken ganache…
Jeg havde sådan lyst til at lave en kage med danske sommerbær, og så havde jeg et glas Easter lakridser stående fra Bülow, og derfra kom ideen til syrlige, solmodne solbær i en mazarinkage med lakrids-chokoladekugler og faktisk også et lille twist af mint fra lakridserne
1 scoop chokolade proteinpulver. Konsistensen i denne kage er ligesom alle andre proteinkager – ikke helt så let og luftig som almindelig kage med mel og sukker
Smelt chokoladen og fordel den over kagen. Det lyder for godt til at være sandt, at lave en lækker, svampet og saftig mazarinkage – uden hverken mel eller smør
Tag kanten af formen og lad kagen stå på bagepapiret mens den pyntes med chokoladen. Chokoladen smeltes i mikro-ovn eller over vandbad og fordeles rundt langs kanten
Det er en lækker mazarinkage, der er (smør)-sprød i kanten, nærmest fudgy-lignende konsistens i midten med en sød marcipansmag og fyldt med syrlige hindbær og store stykker af hvid chokolade
Hvis du er kendt med mazarinkagen, så ved du også, at marcipanen gør kagen svampet, saftig og sød, og derfor er de friske blåbær en super fin, lidt syrlig kontrast