Chokoladekarameltærte. En kakaomørdejsbund, et lag flydende karamelsauce som "oozer" ud af kagen når man skærer et stykke og en lækker, lidt snasket chokoladekagedej med mørk chokolade i, på toppen
Hindbær, chokolade og hasselnødder har vel altid været en fornuftig kombination, ikke. De resterende besluttede jeg mig for at færdiggøre i den bedste hindbær-stil, og jeg fyldte dem derfor med hindbærcrème, som jeg toppede med friske hindbær og knasende, karamelliserede hasselnødder
Skøn desserttærte med marcipan og chokoladekaramel. Jeg har pyntet tærten med nogle hakkede salt/chokolademandler fra AXOCO, men lidt flagesalt, hvid chokolade eller crunch efter din smag vil også gøre sig godt – og så sammen med en god kugle is
Toppet med friske bær og krystaliseret hvid chokolade med frysetørret hindbær. Endelig er desserten hjemmelavet is – en strachiella og en med hjemmelavet karamel, som serveres med hjemmelavet æbleroser
Man kan hælde lidt kakaopulver over og pynte lidt med revet chokolade og/eller andet. Når tærten skal serveres, skæres bananskralden af banerne og de skæres i små skiver og fordeles over karamellen