F. o. r. l. a. n. g. t. i. d. s. e. f. j. v. p. k. å. ,. b. m. D. u. O. h. æ. S. c. ø. P. y. E. &. '. H. J. C. (. ). 2. 0. *. 1. 5. I. 3. %. 6. V. /. T. 7. °. é. x. B. -. L
S. o. m. l. v. e. t. f. å. r. i. h. p. s. k. n. d. c. a. u. g. j. b. æ. ø. O. D. J. (. 2. 3. ). 0. y. ,. M. C. 1. 6. 5. 7. /. 4. P. K. -. N. R. V. F. B. n l
Desuden. Kagen er let og luftig, men ikke lige så sød som normale chokoladekager. Tilsæt æg, æggeblomme, smeltet chokolade og vaniljepulver til smørmassen og bland det godt
Smør karamelsauce på hver kage, fordel hindbærerne og drys med hakket hvid chokolade. Knus kiksene i en minihakker eller med en kagerulle og rør dem sammen med smeltet smør
Korn fra ½ vaniljestang ellr ½ tsk vaniljesukker. Crunchy müslibar med mørk chokolade. Kom Smør, rørsukker, vaniljekorn og honning op i en stor gryde og smelt det sammen til en ensartet masse, det skal ikke koge for vildt
Både mørk, lys, hvid – med eller uden smag. Jeg er både til fyldte chokolader og når det skal gå stærkt og blodsukkeret er lavt er der ikke noget bedre end en snickers marsbar eller bounty
I. l. ø. r. d. a. g. s. h. v. e. i. æ. t. f. o. j. C. n. V. k. ,. m. J. b. u. c. p. y. å. O. D. E. ). H. '. M. K. (. 1. 2. 5. 0. 3. 7. 8. T. R. S. F. B. -. &
S. t. æ. r. k. i. n. s. p. e. a. f. o. c. h. g. m. j. d. l. ,. u. å. ø. D. -. ". v. ). C. b. B. 2. 5. 0. 1. /. 3. M. (. P. y. T. H. L. F. J. V. 8. N. G. U. 6
Det kan godt være at jeg er en brød-pige, men jeg elsker også kage, og især cookies. Hak chokoladen groft og bland alle ingredienserne godt sammen med en elpisker