Den kaldes vist også chokoladedrømmekage eller gufkage, men jeg kan nu bedst lide navnet “Denduvednok” – og den passer perfekt til en lidt grå og blæsende søndag
Hæld pureen tilbage i gryden og varm denved svag varme et par minutter. Sæt den justerbare bagering rundt om chokoladekagen og for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Hvis du har en kagering/form, som du ‘støber’ kagen i, så sæt den om den nederste bund nu. Så det er ikke sidste gang, du vil se den brugt her på bloggen
Sørg for at tjekke dine kagers midte indendu tager dem ud af ovnene - det gøres bedst ved at stikke en tynd strikkepind eller en tandstik i midten, hvor der helst ikke skal sidde en helt våd dej på pinden når den tages op
Har du ikke sådan en form, kan du vælge at presse to kugler sammen (en af hver) og folde den ind i bagepapir hvorefter du fryser den ned indenden overtrækkes med chokolade
Jeg er i hvert fald ovenud begejstret (som dunok allerede har fundet ud af ), og så er de endda faktisk i den sundere kategori – ikke kaloriemæssigt, men de er fyldt med gode sager som kokosolie og masser af nødder, og så er de uden raffineret sukker
er rigtig godt som fyld i kager, du kan også bruge den med jordbær og andre bær, men husk at smag den til så den ikke bliver for sød når den skal bruges som fyld i en kage med fondant
Hvis du ikke synes den er rød nok, kan der tilsættes lidt rød frugtfarve. Hvis den ikke er fast nok til at få smørcreme på, så sæt den tilbage i fryseren
billede) – på den måde undgår man at alt jordbærskummet løber ned vedsiden af chokoladekagen. En lækker chokoladekage med jordbærmousse… Desværre var den bare lavet med sukker og gluten…
Jordbærkage lyder måske ikke meget af chokolade i dine øregange, men kagebunden er faktisk smurt med smeltet chokolade – i hvert fald i opskriften, som du får ganske gratis ved at klikke på linket herover eller billedet herunder