Den legeret karamel-creme som skal ligge som en kerne inde i kaffe-chokolade moussen, skal laves nogle timer i forvejen, da den skal fryses inden den placeres inde i kagen
Kagen består af chokolade sponge cake bunde, med skildpadde-palmin smørcreme som fyld og opsmurt med chokolade-palmin smørcreme, efter fødselsdagsbarnets ønsker
Kagen bestod af lyse bunde, chokoladeganache, lime mousse og stribet fondant. Når du kan mærke/se at al chokolade fra bunden /overfladen er væk kan du øge hastigheden
Selve kagen består sådan set “bare” af mørdejsbunde og en brombær/blåbær chokoladecreme. Sprøjt halvstore dutter ud på hele bunden, med chokoladecremen
Jeg bruger det i proteinbarer og kager – og spiser det også i stedet for ris. Jeg blev så begejstret for bundene, at jeg forsøgte at lave muffins af samme opskrift
I mellem bundene er der brugt mørk chokolade ganache som fyld og kagen er herefter smurt op med hvid chokolade ganache, der er farvet gråt for, at ligne beton (farven endte med, at få et skær af lilla, da den hvide calabaut chokolade er temmelig gullig)
Noter"Stor portion" er til store kager som chokoladelagkager, klassens time kage osv. "Lille portion" er til havregrynskager, franske vafler, honningekager osv
Jeg havde faktisk lidt svært ved at vælge imellem mine ideer, men da jeg så fik kigget tilbage på gamle billederne på telefonen, blev jeg pludselig inspireret af en kage, jeg fik serveret i studiepraktik sidste år