Hindbær, chokolade og hasselnødder har vel altid været en fornuftig kombination, ikke. I forrige indlæg skrev jeg om de fine små tærter med cheesecakebund, citroncrème og hindbær
Pynt moussen med flødeskum og revet chokolade og/eller frysetørrede hindbær. Ved desserterne med flere mulige udgaver finder du dog links til opskrifterne i teksten og underoverskrifterne (ved brownies og chokolademousserne)
Figentærte med friske hindbær og marcipan / Æbletærte med mazarin og nøddekaramel / Brombærtærte med frangipane og chokolade / Macarons med citron og hvid chokolade
Vi har inviteret Christians forældre op til pandekager, som vil blive spist med frisk frugt, sirup, hjemmelavet chokoladesauce (opskriften får du nedenfor) og naturligvis marmelade og sukker til dem, der helst vil have den slags
Jeg havde også overvejet at lave disse som små tærter, som med solbærtærterne, men jeg kan egentlig godt lide den tilfældige måde denne chokolade knækker på og ser ud
Hindbær muffins med marcipan og hvid chokolade. Jordbær tærte. Hindbær, hvid chokolade og marcipan er nogle himmelske ingredienser, så hvorfor ikke mikse dem alle i et stykke bagværk