Skønne chokoladecookies. Jeg har prøvet at bage denne opskrift fra et Woman-blad flere gange før, og den slår aldrig fejl, så jeg prøvede at skifte melet ud med havregryn i går og erstatte halvdelen af smørret med fromage frais - bare for at prøve noget nyt, og det gav et super resultat
Jeg tilsatte derfor en hel del sukker, og efter at de var blevet dyppet i et tykt lag hvid chokolade, ja så smagte hele herligheden pludselig meget meget bedre
Det gør man selvfølgelig ved at tilsætte chokolade. Den her crunchy chokolade müsli udviklede jeg og serverede til mine to total udsolgte pop-up brunch arrangementer, som løb af stablen her i foråret
Senset Chokoladekage. Chokoladen kommes i og smeltes med. Hæld den afkølede chokoladeblanding i. 200g mørkt chokolade 70% knækkes i mindre stykker. havregryn i og 1 måleske Husk
Mini boller med banan og mørk chokolade. Tilføj bananen skåret i mindre stykker og hakket chokolade. 20 g mørk 85% chokolade (eller en mindre proces, men det er lækkert. 2 dl havregryn. Tilsæt 2 dl havregryn og 1 dl mel og form det til en fast dej med hænderne (den er meget klistret). 20 g mørk 85% chokolade (eller en mindre proces, men det er lækkert. 2 dl havregryn
I første udfordring lavede jeg lækre horn med marcipan og chokolade, i anden omgang blev det til cheesecake i glas med passionsfrugt og hyldeblomst og sidste gang forsøgte jeg mig med en pandekagelagkage med hindbærcreme og chokolade
Mix proteinpulver, havregryn, æg, kokosmælk, kokosolie, banan og stevia sammen. Chokolade og Peanut Butter er en vidunderlig smagfuld kombination, og protein pandekage er noget af en af mine livretter, så var nød til at lave disse lækre chokolade peanut butter pandekager
Den er tilmed meget fiberrig i konsistensen (fordi den er proppet med lækre havregryn), hvilket gør at den mætter en del, samtidig med at den trætter kæberne en smule, og derved gør dig endnu mere mæt