Jeg er ikke så vild med julebag generelt, småkager er noget af det kedeligste jeg ved, så jeg laver i stedet de her lækre “juleboller” med en lækker smag af marcipan og chokolade
Dette gøres utrolig nemt ved at tage en teske-fuld chokolade-masse op i hænderne, og forme en tynd sjal, som du kan ligge over flødebollerne, ligesom når du putter fondant eller marcipan ovenpå en kage
Jeg har dækket dem medmarcipan og fondant cirka halv af hver. Den er pyntet den med blomster af fondant, hvad der gerne skulle ligne juleroser og nogle fyld blomster
Konfirmations kage til Kristian, kage er bondekonens chokolade kage , vanillemousse og hindbærmousse med hvid chokolade,overtrukketmedchokoladefondant og alm
Chokoladepyntmed guldstøv. finthakkede valnødder og chokoladespåner (på toppen). Derudover var det mit første forsøg medfondant (gulerødderne), og det gik rigtig fint, så det tør jeg godt igen
Så er de klar til chokolademousse i midtenUdhul dine cupcake med en cupcake-udhulerFyld hindbærmousse og et helt hindbær i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage
Konfirmations kage til Kristian, kage er bondekonens chokolade kage , vanillemousse og hindbærmousse med hvid chokolade,overtrukketmedchokoladefondant og alm
Konfirmations kage til Kristian, kage er bondekonens chokolade kage , vanillemousse og hindbærmousse med hvid chokolade,overtrukketmedchokoladefondant og alm
Fondipan (Som er en blanding af fondant og marcipan (hvis man vil overtrække kun medmarcipan er det vigtigt at man laver overtræksmarcipan, for eller vil den sprække og være MEGA træls)