Jeg kom chokolade stykker i min cookie dough, hvilket resulteret i at dejen ikke kunne komme igennem en tyl, så jeg blev nød til at smøre frostingen på
Pisk flormelis, vanillesukker og det bløde smør sammen, med en elpisker. vanillesukker. Når kagerne er helt afkølede, kommes frosting i en sprøjtepose med den ønskede tylle, og påføres kagerne
Chokoladecupcakes II (nok til ca. Tilsæt olie, cremefraishe, vanille, chokolade-smør-kaffe-mix. Mocca-frostingen er altid et hit og min veninde vil gerne tage bad i det tror jeg, så jeg besluttede mig for at lave en omgang og så læste jeg en ny opskrift på chokolade-cupcake på nettet, som jeg besluttede mig for at prøve af
Hindbær/Hvid chokolade cupcake medhindbærtrøffelfrosting (vidunderlig frostingmed alle typer bær) som jeg tog udgangspunkt i fra Mad med Hjertet, Chokoladecupcakesmed hakket chokolade, blødende blåbærhjerte medblåbærtrøffelfrosting, og Zucotto cupcakes indeholdende vaniliecupcakesmed hakket chokolade, fyld af flødeskum med friske hindbær, hakket hasselnødder og toffee stykker, smurt med et lag chokolade ganache og toppet med hvid chokolade og creamcheese frosting og friske hindbær
Vanille/chokoladecupcakesmedbananfrostingDu skal bruge. Chokoladen puttes i som det sidste. Herefter blandes mælken i lidt efter lidt sammen med æg og vanille ekstrakt
Smelt farin, smør chokolade, sirup og mælk i en gryde, det skal IKKE koge. Tag så de afkølede cupcakes, prik huller, jeg har en smart dims til at gøre det med, men ellers kan du lave et hul med en teske