Riv skallen af citronerne, og rør marcipanmassenmed citronskal, kokossukker og æggehvide. Tidligere på måneden udgav vi en opskrift på sundere marcipan, som, synes jeg, smager bedre end og ikke nær så endimensionelt som almindelig marcipan
Riv skallen af citronerne, og rør marcipanmassenmed citronskal, kokossukker og æggehvide. Tidligere på måneden udgav vi en opskrift på sundere marcipan, som, synes jeg, smager bedre end og ikke nær så endimensionelt som almindelig marcipan
Tjaaah, de fik et lidt rustikt look - MEN hvis du er helt tosset med et væld af smage, der fylder din mund og især smagen af chokolade, så vil du helt sikkert kunne li disse cookies
Så det første lille stykke af den blev blandet i en chokoladecookie dej sammen med lidt af både den mørke og den lyse nougat – oghermed fik jeg mig bagt nogle meget dekadente konfekt cookies
knuste chokoladecookies, karameller som dumle eller center chokolade eller sådan noget, marcipan, måske kunne man blande lidt choko pops i… Altså der er ikke rigtig nogen regler… Når ingredienserne er blandet godt sammen hældes de i en form beklædt med bagepapir, og sættes i køleskabet i et par timer
Derudover har jeg også bagt nogle skønne cookiesmed rabarber og hvid chokolade, det skal jo så selvfølgelig helst gøres mens det er sæson for rarbarber
Riv marcipanen groft og hak chokoladen i grove tern, hvorefter dette røres i småkage dejen. Derfor blev både cookiesog is stukket ud således at de blev mest muligt ensformige
Dyppes i smeltet, mørk chokoladeog drysses med kokos inden de kommer retur i fryseren. Pinsesøndag holdt vi den første af min søns fødselsdagskomsammener, og udover togkagen, som jeg vist også har vist jer på Facebook (ellers får I et billede af den her nederst), så stod kagemenuen også på cookies (opskriften får I en anden dag) og ikke mindst, flag-lagkagen her
Rigtig lækker opskrift og det var et hit medappelsin-chokoladen i. Kom hasselnødder, chokoladeogmarcipan i en minihakker og hak det til passende størrelser