Flå skindet af kyllingelårene -gem det, det giver geniale “chips” (opskriften er nederst på siden). Hvis du vil forkæle dig selv og undgå madspild, så tag kyllingeskindet og tryl det om til chips
Lad varmen være høj påpanden, så chipsene ikke suger alt for meget fedt. Til sidst ligges et par hjemmelavet baconchipspå, og nu er verdens lækreste suppe klar til servering
Jeg tilsætter sådan set bare lige det som jeg har lyst til eller hvad skufferne lige gemmer på, og så bliver det ristet på en pande sammen med smør og lidt sirup
Skalotteløgene og hvidløg hakkes fint og steges i smør på en pande i et par minutter. Som i måske har set/læst, var jeg i sidste uge på gårdbesøg, og det var ikke bare hvilken som helst gård, men en ægte Frilandsgård med skønne ØKO grise
Rist nødderne på en pande til de er let gyldne, og køl dem derefter helt ned. Jeg er startet i Aarhus, og for at kunne starte på ugentlig basis, skal man have deltaget i et weekendkursus
“De dufter af chips,” og han og hans legekammerat var vilde med dem. Form farsen til små frikadeller og steg dem på en pande i rapsolie ved middel varme, til de er gyldne