Chili tomat chutney opskrifter

Tomatoverflod = 3 slags chutney

Tomatoverflod = 3 slags chutney

Bagte tomater, tomatsovs, tomatsuppe og – chutney. Den opmærksomme læser vil nok have set, at der igår i ‘Cafe Det Rodede Landkøkken’ stod en stor kasse tomater lige ved siden af kokken
Grønne tacos!

Grønne tacos!

Chili “Zen” Carne. Som du kan se på billederne herunder, blev det denne aften til “tacos” af spidskål med fyld af kartoffelsalat i en marinade af citron, olie, hvidløg og dild, stegt aubergine, løg og tomattern, majs, fintsnittet frisk spinat, majroe i tern og gulerod i tern
Wraps med laks

Wraps med laks

Hybenchutney med løg og chili. Tomater. Den anden indeholdt laks, salat, agurk, avocado, æble og chutney
Seitan masala

Seitan masala

Hak løg, hvidløg og chili fint. Jeg har valgt mine egne yndlings krydderier og har udeladt den ellers traditionelle friske koriander, fordi jeg egentlig ikke bryder mig om koriander i større mængder Er du til koriander kommer du en håndfuld groft hakket koriander i sammen med tomaterne og drysser med lidt ekstra inden servering

Burgere med tomatchutney

chilimayo. Starten på denne – nu yndlings – burger var at Christians mor forærede ham et glas hjemmelavet tomatchutney