Løg og hvidløg finthakkes, og det samme gøres med tomaterne, chili og peberfrugten. Herefter sauteres løg og hvidløg i lidt olie, hvorefter tomater, peberfrugt, chili, vand, fløde og krydderurterne tilsættes
Rødløg, hvidløg og chilien fint hakkes, og aspargesene skæres i mundrette stykker. Persillen og chilien komplimenterede den fede fløde rigtig godt, og gav samtidig en lækker smag til de neutrale rejer
Svits chili, hvidløg og snackpeber i olie på en middelvarm/varm pande. Bønnespaghetti medtigerrejer, hvidløg og hvidvin i en proteinrig “flødesauce” – perfekt kombination
Tilsæt hakket tomat og smag til med et drys chili, sukker og balsamicoeddike. Find en stor pande/gryde frem og start med at sautér løg, hvidløg, forårsløg i ¼ dl
Korianderfrø, peberkorn, gurkemeje og chili smides i en kaffekværn, og køres til pulver, hvorefter det blandes medhvidløg, så du har en velduftende krydderipasta