Smag til med ekstra salt, peber, chili og citronsaft. Jeg bruger en hel rød chili, så pureen får lidt bid, men det er jo smag og behag, hvor stærkt, man kan lide det
Du skal bare rense og skylle chili (jeg fjerner altid kernerne og lamellerne), hvidløg og ingefær (jeg plejer at skrælle ingefæren med en lille urtekniv), og så blende alle ingredienserne sammen i en blender/food processor/med en stavblender
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
1/2 frisk rød chili, udkernet og finthakket. 2) Bland olie, eddike, chili og honning til en dressing og smag til med salt og peber. 1/2 frisk rød chili
Jeg syntes derimod, at anden smager fantastisk sammen med sprøde grøntsager og en spicy dressing, og derfor blev de fyldet i vores friske forårsruller i aften
Varm en pande med olie og svits paprika, chili, muskatnød og ingefær hurtigt på den varme pande. Tilsæt lidt ekstra vand, hvis du ønsker en tyndere dressing
En chilidressing. chilipulver. Ingen burger uden dressing. Ingredienser til en god portion CHILIDRESSING. MEN – Er der noget der i min verden kan ødelægge de hjemmelavet burgere, så er det købte burgerdressinger
Råvarerne går supergodt sammen og dressingen er helt vidunderlig til. 1 stor rød chili, finthakket. 1) Start med at blande dressingen med sesamolie, sojasauce, rørsukker, ingefær, hvidløg og sesamfrø. 3) Vend dressingen i salaten 4 personer. 1 stor rød chili, finthakket