Det indiske køkken forstår virkelig at benytte en masse krydderier i deres retter og det er virkelig en smags-oplevelse at sætte tænderne i sådan en ret her som tikka masala
Garam Masala krydderi (fåes i asiatiske butikker). Start med at skære kyllingen i mindre tern og kom i en skål sammen med græsk youghurt, skal og saft af 1 lime, groft hakket hvidløg, finthakket chili, tomatpure, paprika, garam masala, gurkemeje og en god omgang friskkværnet peber og salt. 2 spk Garam Masala krydderi (fåes i asiatiske butikker). Start med at skære kyllingen i mindre tern og kom i en skål sammen med græsk youghurt, skal og saft af 1 lime, groft hakket hvidløg, finthakket chili, tomatpure, paprika, garam masala, gurkemeje og en god omgang friskkværnet peber og salt
Chicken tikka masala er en indisk matrett. Chicken tikka betyr kyllingfilet. Tilsett hvetemelet i pannen, sammen med masala, paprika, karri, salt og cayjennepepper
Hvis du er på udkig efter andre indiske opskrifter, kan jeg også anbefale indisk dahl med skyr og koriander, chicken tikka masala og kylling i cremet kokos-cashew-sauce
garam masala. Chicken korma eller på godt dansk braiseret/grydestegt kylling. garam masala. Chicken er engelsk/amerikansk og betyder kylling og korma er urdu og betyder braisere/grydestege
garam masala. 1indisk salat, ris, naanbrød og frisk korianderBlend yoghurt, chili, nellike, spidskommen, kardemomme, gurkemeje, ingefær, garam masala, hvidløg og dåsetomater sammen til en lind sauce, som hældes over kyllingestykkerne
coriander, curry, chili, ginger, turmeric, garam masala and cumin to the sauce. Hence the name “ris” (rice in English) it was rice with a chicken curry sauce, and on top you sprinkled with bananas, pineapples, raisins, coconut, and peanuts
Rustic Kitchen Affairs | Healthy and Whole Food Recipes