Chiafrøene er med til både at gøre bollerne meget sunde – men også lækre bløde og moshi. Opskriften på de grove chia stykker, er en yndlings herhjemme, og du finder den lige nedenfor
a råsyltede jordbær til et lille sundt mellem måltid, ovenpå nybagte boller eller som en dessert. Mine er plukket i haven med rene hænder så jeg tager chancen uden et opkog
Chokoladebudding med avocado, Chia. boller, groft glutenfrit. (C-flakes) uden hvedetilsætninger. for der er virkelig så mange muligheder at vælge imellem, at man hverken skal
Disse mellombarene er kjempegode og perfekte som et lite mellom måltid. (gir 12 mellombarer). 3 ss Chia frø. 90 gram mørke sjokoladechips eller sjokoladesmelt chips. Knallgode 12 mel. 3 ss Chia frø. 90 gram mørke sjokoladechips eller sjokoladesmelt chips
Jeg brugte en paleo mayo til at smøre bollerne med. Gule ærter blended til mel75 g. Chia frø2 små gulerødder revet1½ spsk Husk4 æg1 spsk. VandHimalaya saltBlød chia frøene op i vandet i 20 min. Lad dejen hvile i 10 min inden bollerne formes. Jeg lavede 6 flade boller som blev til 3 burgere. Bag bollerne i en forvarmet ovn 160 grader i 25 min
Sæt chia. boller. Bag bollerne. boller. chiafrø + 3 dl vand (skal stå og. 200 g fuldkornsrismel eller RødFinax. chiafrø og de 6 dl lunkent vand (Lunkent er vigtigt for at aktivere. dejen hæve 30 minutter i skålen og herefter forme boller med to store. Jeg lavede præcis 18 boller og de fik 55min så var de gode