Cheesecake i glas. På små 15 minutter kan du bikse en lækker cheesecake sammen og med din yndling topping i form af marmelade efter smag og behag. Top din cheesecake med 1-2 spsk marmelade
I min jagt på den perfekte opskrift, var det først og fremmest vigtigt for mig, at finde frem til en god konsistens, uden brug af husblas - da jeg hverken er fan af at arbejde med det eller den konsistens det giver
I. f. o. r. b. i. n. d. e. l. s. m. C. h. t. a. ø. g. j. v. c. k. æ. p. J. y. F. R. -. ,. u. é. å. K. O. ). M. V. T. D. N. (. B. E. 2. 0. 5. 1. 3. +. 8. %. ½. 6. 4. P. H. A. G. U. S. L. w. 9. z. q
Men jeg synes nu faktisk at denne her lykkes ganske godt – og så er den utrolig let at lave (og hvis du har læst nogle af mine andre indlæg ved du at jeg elsker når kager er lette at lave)
En springform uden bund kan også bruges. Læg husblasen i koldt vand. Familien og jeg, er ret vilde med cheesecake – og især cheesecake med friske jordbær
Denne cheesecake er en sikker vinder, hvis du skal være ekstra god ved familien og vennerne. Læg husblassen i blød i koldt vand i minimum 5 min. Du kan enten 1) Hakke dem over i halve og ligge dem i en cirkel rundt i kanten (De kan være svære at få halveret uden de knækker i 100 stykker, så når jeg skriver “hakke” mener jeg hakke
Til chokoladefyldet bruges desuden. Den ene havde jeg en klar idé til, men hun ville også gerne at der var en kage som min lille ægge-allergiske niece kunne spise, så det blev en cheesecake
Læg husblas i blød og smelt det over vandbad med et par teskeer vand. Til en bageform på 22 cm. til ca. 6-8 personer alt afhængig af størrelserne på stykkerne