bagsiden af en spiseske eller bunden af et glas til at presse det ned med. digestivekiks. Jeg så en opskrift på facebook på den her cheesecake, og jeg faldt hurtigt for den
Digestive kiks. Philadelphia). Super lækre cheesecakes til eftermiddagskaffen eller dessert. Knus kiksene i en minihakker eller med en kagerulle og rør dem sammen med smeltet smør
Kiksene knuses og blandes med det smeltede smør. Læg husblasen i blød i en skål med koldt vand. Massen kommes i formen og trykkes flad så hele bunden er dækket (ca
Digestive kiks. Den er super nem at lave, og man behøver ikke at fumle med husblads og alt det stads. Det er ved at være længe siden jeg har postet en opskrift her inde, og det skal der også laves om på
) Jeg har totalt cheesecake-flipog har nu lavet en version uden det dér geléstads på toppen. Knus kiksene (ved at komme dem i en pose og rulle med en kagerulle) og rør dem sammen med smør
Knus digestivekiksene i en blender og hæld dem i en skål sammen med sukker og det smeltede smør. Men den er rigtig lækker, og specielt med krisebær toppingen
Dette indlæg blev udgivet i Bagværk, Desserter og tagget cheesecake, digestive kiks, flormelis, hvid chokolade, juledessert, kirsebærsauce, kirsebærvin, Maizena majsstivelse, mandler, marcipan, New York style cheesecake, NY style cheesecake, Philadelphia Original, polynesisk vaniljestang, portvin, ris a la mande, risalamande, risengrød, rørsukker, smør, sukkerhjerter, økologisk citron, økologiske æg
Nu må jeg hellere skynde mig at sige at jeg ikke har lavet cheesecake før, så jeg vil ikke lægge mig ud med garvede cheesecake-bagereog smagere, men jeg hævder alligevel at denne er ret god