Min gode veninde Sara laver en rigtig dejlig cheesecake, som har inspireret mig til at lave en ernæringsforbedret udgave af den traditionelle cheesecakemed flødeost og digestivekiks
bagsiden af en spiseske eller bunden af et glas til at presse det ned med. digestivekiks. Jeg så en opskrift på facebook på den her cheesecake, og jeg faldt hurtigt for den
Rør de fint knuste Digestivekiksmed det smeltede smør. Pres kiksene ud i bunden. Jeg kom helt tilfældigt forbi programmet “Fionas himmelske kager”, og hun lavede en lækker cheesecakemed brombær og hvid chokolade
Denne cheesecake er ret klassisk opbygget med en lækker kiksebund af digestive, en mild flødeostecreme med et twist af lidt citron samt en lækker blåbærgele og lidt friske blåbær på toppen
Knus kiksene og bland smør og sukker sammen, det kan med fordel gøres i en blender. De små cheesecakes skal afkøles helt inden de kan serveres, og kan derfor med fordel laves dagen før
Smelt smørret og rør det sammen med de andre ingredienser. knuste digestivekiks. Den ene havde jeg en klar idé til, men hun ville også gerne at der var en kage som min lille ægge-allergiske niece kunne spise, så det blev en cheesecake
Kom smøret i en lille gryde og når det er smeltet, kommes kiksenemed og blandes sammen med. Jeg må indrømme at selvom jeg bager meget, har jeg været lidt bange for at gå i gang med mit første forsøg af en cheesecake
Kiksene blendes i en minihakker, og blendes herefter med bløde smør, så det danner en slags dej. Kiksemassen presses og fordeles ud på bunden, plus lidt ekstra op ad siden for at danne en lille kant
Bunden består af en sprød kiksebund, og så er selve cheesecake-fyldet rørt med masser af vanilje. Start med at blende kiksene i en foodprocessor eller minihakker, til det bliver til krummer og blend herefter det bløde smør med, så det danner en sammenhængende klump