Knus kiksene i en pose og fordel det lige op i to glas. Cheesecake i glas. På små 15 minutter kan du bikse en lækker cheesecake sammen og med din yndling topping i form af marmelade efter smag og behag. 5 digestive, knust til krummer. Top din cheesecake med 1-2 spsk marmelade
Min gode veninde Sara laver en rigtig dejlig cheesecake, som har inspireret mig til at lave en ernæringsforbedret udgave af den traditionelle cheesecake med flødeost og digestivekiks
Rør de fint knuste Digestivekiks med det smeltede smør. Pres kiksene ud i bunden. Tænk engang, at en kop kaffe og lidt zapperi på tv’et, kan føre til den lækreste, fløjelsbløde cheesecake
Denne cheesecake er ret klassisk opbygget med en lækker kiksebund af digestive, en mild flødeostecreme med et twist af lidt citron samt en lækker blåbærgele og lidt friske blåbær på toppen
knuste digestivekiks. Den ene havde jeg en klar idé til, men hun ville også gerne at der var en kage som min lille ægge-allergiske niece kunne spise, så det blev en cheesecake
Kom kiksene i en foodprocessor, eller i en pose og giv dem nogle tæsk. Jeg har længe haft lyst til at lave en cheesecake, det er Kaspers yndlings kage, og jeg syntes den er så sommerlig
digestivekiks. Knus kiksene i en pose med en kagerulle. digestivekiks. Til en bageform på 22 cm. til ca. 6-8 personer alt afhængig af størrelserne på stykkerne
Kiksene blendes i en minihakker, og blendes herefter med bløde smør, så det danner en slags dej. Da jeg den anden dag havde besøg af Helena og Joachim, havde jeg i dagens anledning lavet mig min første cheesecake nogensinde
Bunden består af en sprød kiksebund, og så er selve cheesecake-fyldet rørt med masser af vanilje. Start med at blende kiksene i en foodprocessor eller minihakker, til det bliver til krummer og blend herefter det bløde smør med, så det danner en sammenhængende klump