Denne cheesecake er ret klassisk opbygget med en lækker kiksebund af digestive, en mild flødeostecreme med et twist af lidt citron samt en lækker blåbærgele og lidt friske blåbær på toppen
Pisk cremefraiche, flødeost, vanilje, sukker og citron sammen, så osteblandingen bliver luftig. Om du er cheesecake-elsker (som mig) eller stadig mangler lidt for at blive overbevist - vil jeg love dig, at denne opskrift er værd at prøve kræfter med og vil være et hit hos både venner og familie
Skal og saft fra en økologisk citron. Jeg har længe gerne ville prøve at lave en koldskålscheesecake, fordi jeg er helt vildt med koldskål her om sommeren
Pisk ost og citronskal i. Saften smages til med vand og sukker og evt lidt citron og varmes op. Fintrevet skal af 1 økologisk citron. Stil kagen i køleskabet i mindst 4 timer og pynt med blåbær eller anden. Fintrevet skal af 1 økologisk citron
Kom blåbær, sukker, vand og citronsaft i en lille gryde, og kog det op. Saften af ½ citron. Da jeg i sidste uge skulle have gæster, blev jeg anmodet om, at lave cheesecake til dessert – og den anmodning behøvede jeg ikke at få to gange
Bagt cheesecake med blåbær. Limfjordsøsters og franske østers (for sammenligningens skyld, hvor jeg personligt var mest til de danske, som smagte en anelse mere af hav, mens de franske var mere “cremede” i det) med enten blot citron eller en mild chilisauce