Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
V. i. k. ø. b. t. e. s. d. u. g. n. o. r. c. l. ,. f. j. v. a. m. p. æ. å. D. h. E. (. y. ). R. J. ". -. N. 2. 3. 1. /. 6. M. O. L. 4. C. ½. B. S. 0. H. F. 8. 9. Æ. K. P. I. z. ❤. w. G. ) g
Med lidt smeltet cheddar i midten får den endda en lille sjovt og salt twist. Omelet med røget laks, frisk spinat og cheddar3-4 æg (afhænigt af appetit) salt og peber1 forårsløg2-3 skiver røget laks (alt efter størrelse)2 store håndfulde frisk spinat, skyllet og befriet for stilke1 håndfuld finrevet cheddar (eller anden ost) Evt. 1 håndfuld finrevet cheddar (eller anden ost) Evt
bland løg, skinke, cheddar, dild, ærter og majs med pastaen og den græske yoghurt og sennep. 250g cheddar. halver skalotteløget og snit den fint, skinke og cheddar skæres i 2-3mm tykke kvadrater på 1x1 cm
1 pose cheddar ost. 1 pose cheddar ost. Vegetarburger med smag i. Hvis du står og vil prøve noget nyt og vil skifte burgerbøffen ud med noget andet, så vil jeg klart anbefale portobellosvampe, som du kan fylde mange lækre ting i og bage dem i ovnen