lidt vand. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Svits oksekødet. Når det skifter farve og skiller, tilsættes grøntsagerne, bouillonterningerne og lidt vand
Svineskankiovn. Populære indlæg. Svineskankiovn. Spidskålssalat. Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Hvis det skal være helt rigtigt, skal den steges på grillen på roterende spyd, men det kan altså godt lade sig gøre at lave den i
Varm retten kort igennem og smag til med salt, peber, (rigeligt) fløde, paprika og timian (husk at grøntsagerne ikke skal blivefærdigei gryden, men først senere iovnen sammen med kødet)
Svineskankiovn. Populære indlæg. Svineskankiovn. Spidskålssalat. Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Hvis det skal være helt rigtigt, skal den steges på grillen på roterende spyd, men det kan altså godt lade sig gøre at lave den i
Start med at stege baconskiverne sprøde på en pande og sæt dem derefter tilside. Krydr koteletterne med salt og peber, kom nu smør på panden og steg koteletterne et halvt til et helt minutstid på begge sider
Og det er ikke hasselbagte kartofler eller kartoffelbåde iovn jeg tænker på. Bagte kartofler – Kartoflen er en herlig grøntsag, rodfrugt eller hvad du nu vil