Champignoner opskrifter

CHAMPIGNON - SOVS

CHAMPIGNON - SOVS

Svampe, som champignoner o. Hak først løget meget fint og derefter skylles og skæres champignonerne i skiver
Marinerede champignon

Marinerede champignon

Serveres som tilbehør til hovedret eller til buffet. 250 g champignon. Marinade. ½ dl. ketchup. 2 spsk hvidvinseddike
Fyldte champignon

Fyldte champignon

Serveres som forret med godt brød eller som snack. 16 mellemstore friske champignon . 1 dl 18% creme fraiche
Champignon a´ la creme

Champignon a´ la creme

4 pers. 400 g champignon. 15 g smør. 2 dl madlavningsfløde eller piskefløde. Citronsaft. Salt og peber. 4 skiver brød
Fyldte champignoner

Fyldte champignoner

Fyldte champignoner, der får tænderne til at løbe i vand – Mums. Normalt bliver champignoner serveret som en ingrediens i salater, farsretter, saucer og lignende, men i denne opskrift er de hovedbestanddelen

Champignon/nødde-paté

Hak løg, champignoner og hvidløg. Løget hakkes i forholdsvist små tern, champignonerne hakkes mellemfint, og hvidløget finthakkes
Stegte champignon alla tysk julemarked

Stegte champignon alla tysk julemarked

S. i. d. s. t. e. å. r. a. v. B. l. n. c. m. b. ,. f. k. o. g. u. p. h. j. O. J. D. 1. 2. ø. 3. 5. 0. y. (. æ. %. ). F. û. R. L. T. . n l

Koteletter i fad med bacon, fløde og champignons

Så blev det tid til en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne