5 from 1 reviews One pot pasta med champignon og kokosmælk Gem Print opskrift Forberedelsestid 10 Minutter Koge-/bagetid 12 Minutter Tid i alt 22 Minutter Nem hverdagsret til de travle dage. Johanne Mosgaard Ingredienser 1 bundt forårsløg 250 g champignon 1-2 friske chilier (kan undlades) 1-2 fed hvidløg Olivenolie til stegning 2 tsk grøntsags boullionpulver eller 1 bouillonterning 1 dåse kokosmælk 1 liter vand ½ tsk havsalt eller himalaya salt 500 g pasta, f. fuldkornspasta 4-6 spsk gærflager Friskkværnet peber Fremgangsmåde Hak forårsløg, champignon, chili og hvidløg helt fint
Olie til stegning. I denne her omelet har jeg brugt champignoner, da vi havde en del i køleskabet, som skulle udryddes - men i en omelet kan du bruge stort set alle slags grøntsager og kød
Kyllinge tærte med champignons og bacon. Flydende margarine til stegning. Smør til stegning af bananer. Dagens lune ret, blev i dag til en god omgang kylling i karry